Bine ati venit

 

Politica de confidentialitate

 

 Definitii:

 Date cu caracter personal - orice informaĊ£ii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; 

 Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

CITADIS GRUP SRL garanteaza confidentialitatea datelor utilizatorilor. Cererea de notificare pentru prelucrarea datelor cu caracter personal a fost depusa la ANSPDCP cu numarul de inregistrare 0014317, prelucrarea notificata fiind inscrisa sub nr 36465.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CITADIS GRUP SRL. are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea formularelor de pe site – inregistrarea ca membru al site-ului sau prin plasarea unei comenzi, cunoscand prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal - cumparatorul si/sau membrul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal si echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste informatii sa fie incluse in baza de date a CITADIS GRUP SRL si sa fie utilizate si prelucrate de catre CITADIS GRUP SRL, afiliatii si colaboratorii acesteia pentru desfasurarea activitatilor comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului si pentru asigurarea serviciilor de curierat si serviciilor de plata/bancare.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

Nu sunt colectate nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra de banca.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul procesatorilui de plata EuPlatesc.

CITADIS GRUP SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

 Scopul colectarii datelor cu caracter personal este:

 -      livrarea si facturarea produselor comandate online. Refuzul dvs. de a furniza aceste date determina imposibilitatea livrarii bunurilor comandate.

 -      comunicarea de informatii despre site si produse;

 -      informarea cumparatorilor privind situatia contului lor de pe sophieshop.ro;

-      evolutia si starea comenzilor;

-      promovarea evenimentelor, beneficiilor, promotiilor si noutatilor magazinului;

CITADIS GRUP SRL nu isi asuma raspunderea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei dumneavostra si va acceseaza contul in mod neautorizat. CITADIS GRUP SRL nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate.

www.sophieshop.ro nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.

Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda si va demara cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata la CITADIS GRUP SRL., PARC Parc Central Simion Barnutiu, Rest. Parc, Ap.2, Cluj-Napoca, Cluj, Romania. De asemenea, refuzul dumneavoastra expres de prelucrare a datelor personale care va privesc va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul CITADIS GRUP SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul CITADIS GRUP S.R.L.

Pentru informare si suport, sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa office@sophieweddinghouse.ro sau la numarul de telefon 0372 722 330.